joarak.com/ ingyen apróhirdetés, apró 
kep
Menü

Kölcsönző

 joarak.com Hirdessen Magyarország ingyenes apróhirdetés oldalán!

Most 365 nap megjelenés,és 50db ingyenes apróhirdetés minden új regisztrációhoz!Jelenleg a weboldal teszt üzemmódban üzemel !  
Segítség és információ
Általános információ   
Hirdetésekkel kapcsolatos tudnivalók  
Adatkezelés  
Szállítás díjai és átvételi módok  
Megrendelés menete  
Garanciával kapcsolatos információk  

Cég adatok:

Cég Név: Kiss Arnold EV
Cím 2241 Sülysáp Fő utca 36
Adoszám 55898380-1-33
Bankszámlaszám 10918001-00000107-19820008
Telefon 06203290395


Köcsönzõnyitvatartás


  Hétfõ 9 - 17 
  Kedd 9 - 17 
  Szerda 9 - 17 
  Csütörtök 9 - 17 
  Péntek 9 - 17 
  Szombat 9 - 17 
  Vasárnap 9 - 17 

Raktár nyitvatartás


  Hétfõ 0 - 0 
  Kedd 0 - 0 
  Szerda 0 - 0 
  Csütörtök 0 - 0 
  Péntek 0 - 0 
  Szombat  Zárva 
  Vasárnap  Zárva 

Általános információ

Hirdessen ingyen Magyarország ingyenes apróhirdetés oldalán!
Ingyenes képes hirdetéseket adhat fel, regisztráció nélkül egy darabot, regisztrált felhasználóként akár ötven db képes hirdetést adhat fel! joarak.com oldalon álláshirdetésektől kezdve, veterán jármű kategóriát is megtalálja. Szeretettel várom Magyarország INGYENES apróhirdetési oldalán.
A joarak.com apróhirdetési portál hirdetési helyet-biztosít regisztrált, regisztráció nélküli felhasználói számára. Jelen Szabályzat szempontjából, minden olyan személy, aki megtekinti a joarak.com weboldalt, vagy hirdetést, szolgáltatást, helyez el, vagy ajánlatot tesz, felhasználónak minősül.

Az oldalra történő regisztrációval elfogadja az összes feltételt amit ezen az oldalon leírunk.
Az oldal tetején található menüből tudja kilistázni a hirdetéseket, továbbá bejelentkezhet, regisztrálhat az oldalon.
Feliratkozhat a hírlevélre és hirdetést adhat fel úgy hogy nem regisztrál a weboldalon.
Regisztráció után viszont a böngészőben / ha nincs engedélyezve/ engedélyezni kell a (html-sütik vagy más néven cookie-k) használatát.
Regisztrációt (bejelentkezés menü)beküldve a belépés azonnal megtörténhet.
Itt tud új jelszót beállítani, amennyiben azt elfelejtette.
Kérjük feleslegesen ne keressen minket ez ügyben,
mert nem tudjuk az ön jelszavát,
így nem is tudjuk átállítani.
Ezt csak is Ön teheti meg a bejelentkezés menü >> Új jelszó linkre kattintva!
Ugyan ebben a menüben tudja az adatlapját módosítani, ha az adatai megváltoztak. Például új telefonszám, vagy lakcím esetén!
Nem küldünk aktiváló emailt csak egyes esetekben.
A keresés menüben tud konkrétan keresni valamire.
A hirdetés feladás menüben tud 1 db hirdetést feladni regisztráció nélkül.
Regisztráció után már akár 50 hirdetést is fel adhat ingyen!
A hirdetéseim menüben tud hirdetést feladni, meglevő hirdetéseket módosítani és törölni.
Illetve fizetős szolgáltatásokat kérni.
Hírlevél menüben feliratkozhat a hírlevélre / Feleslegesen nem küldünk hírlevelet, maximum havonta 1 alkalommal/
A hirdetések menüben tudja a hirdetéseket listázni, a kategória kiválasztásával tudja szűrni.
A hirdetés nevére kattintva megtekintheti a hirdetés adatlapját, ahol bővebb információt kaphat a kínált termékről, vagy szolgáltatásról.
Itt láthatja a hirdető kapcsolatfelvételhez megadott adatait.
Kölcsönző Itt tudja partnerünk által működtetett szerszámgép kölcsönző kínálatát.
Hasonlóan működik mint a hirdetéseket listázó rész.
Viszont gépet foglalni csak regisztráció után lehet.
BÉRLETI FELTÉTELEK
  A gépek bérléséhez minden esetben szükséges:
  Személyi igazolványLakcímkártyaKaució (az adott gép értékének függvényében)
  Napidíj =24 óra.  Türelmi idő 1 óra! 4 óra időtartamon belüli késés esetén fél napi,4 órán túli késés esetén egész napi bérleti díjat számolunk fel!
  Egyes gépeknél a napidíjon felül egyéb költségek kerülnek felszámításra! pl.: üzemanyag, olaj, vágókorong kopás, csiszolóvászon, véső, fúrószár stb.
  Kölcsönzési feltételek
1. Általános feltételek Gépek, szerszámok, utánfutók és berendezések (a továbbiakban kölcsönzött eszközök) kölcsönzése kizárólag az alábbi általános kölcsönzési feltételek alapján történhet. A kölcsönzô személy ellentétes vagy ettôl különbözô feltételei nem képezhetik a szerzôdés részét.
2. Kölcsönzött eszközök A kölcsönzött eszköz szakszerû és gondos használat céljából kerül átadásra a kölcsönzô személynek, aki a szerzôdésen feltüntetett aláírásával igazolja, hogy a kölcsönözhetô gépet használati utasítással együtt rendben, sértetlenül, mûködôképe- sen átvette, a gép kezelését számára elmagyarázták, és figyelmét a biztonsági elôírásokra felhívták. A kölcsönzô személy nem új eszközt igényel, hanem az abban az állapotában kerül átadásra, amely a kölcsönzés idején fennáll. Fogyó, kopó eszközök, mint például fúrószárak, csiszolóanyagok, stb. nem tartoznak a kölcsönzés tárgykörébe.
A kölcsönözhetô eszköz átadáskor fennálló szembetûnô hiányosságaival vagy sérüléseivel kapcsolatban, melyek az átvételi jegyzôkönyvben nem szerepelnek, a kölcsönzô személy semmilyen jogot nem érvényesíttethet. Egyéb hiányosságokat haladék- talanul jelezni kell a kölcsönbe adónak. A kölcsönzô személy a kölcsönbe adóval szemben felelôsséget vállal a kölcsönbe vett eszközön keletkezett károkért, amelyek a kölcsönzés ideje alatt, a használat során keletkeztek. Továbbá jótáll harmadik személy által okozott kárért, vagy a kölcsönzött eszköz elvesztéséért ( pl. lopás ) a kölcsönzés ideje alatt.
A kölcsönzött eszköz igénybevétele kaucióhoz kötött, melyet az aktuális kiírásnak megfelelôen kell megfizetni. 3. Visszaszolgáltatás A kölcsönzô személy köteles a kölcsönzött eszközt üzemkész állapotban, megtisztítva és adott esetben üzemanyaggal feltöltve, az összes tartozékával, amelyek szintén a kölcsönzés tárgyát képezték, a megadott visszaszolgáltatási idôpontban a Sülysáp Fő utca 36-ba visszaszolgáltatni. Amennyiben a kölcsönzött eszköz nem a fenti állapotban kerül visszaszolgáltatásra, a kölcsönbe adónak jogában áll a hibákat megszüntetni és a kölcsönzô személy részére a javítási- és szerelési költségek mellett a javítás és tisztítás idejét is a megállapított kölcsönzési díjhoz hozzászámítani, illetve jogában áll késedelmes visszaszolgáltatás esetén a kölcsönzési idô lejártát követô jogosulatlan kölcsönzési idôtartamra is kölcsönzési díjat felszámítani. Amennyiben a kölcsönzô személy 15 nap elteltével sem szolgáltatja vissza a jogosulatlanul használt kölcsönzött eszközt, és a fizetett kölcsönzés vége elött nem jelezte további kölcsönzé- si igényét legalább telefonon Kiss Arnold Ev vállalkozónak, az rendôrségi feljelentést von maga után.
4. A kölcsönzô személy kötelezettségei. A kölcsönzô személy köteles: a kölcsönzött eszközt szakszerûen és rendezetten, a használati utasítás és az átadott biztonsági szabályok szerint a meg- határozott célra használatba venni. A kölcsönzött eszközt a túlzott igénybevételtôl védeni. A kölcsönzött eszközt az engedélyezett üzemanyaggal (víz, olajok, zsírok, üzemanyagok stb.) üzemeltetni. Elkerülni, hogy a kölcsönzött eszközhöz harmadik, különösen nem beavatott személy illetve gyermekek hozzáférjenek. A kölcsönzött eszközt lopással szemben, és az eszköz harmadik személy általi jogosulatlan használatával, valamint idôjárási hatásokkal szemben védeni. A kölcsönbe adót lopásról, sérülésrôl vagy harmadik személy általi jogosulatlan használatról haladéktalanul tájékoztatni, és a legközelebbi rendôrségen haladéktalanul feljelentést tenni. A kölcsönzô személy nem kezelheti a kölcsönzött eszközt alkoholos ital vagy más kábító hatású szerek befolyása alatt. A kölcsönzô személy a kölcsönzött eszközt csak a kölcsönbe adó írásos engedélyével kölcsönözheti ki harmadik személynek.
5. A kölcsönbe adó fél kötelezettségei A kölcsönbe adó felelôsséget vállal azon sérülésekért, melyek az ô súlyos gondatlanságából vagy szándékosságából keletkez- tek, vagy ha a szerzôdésben foglaltakat megszegte. Ebben az utóbbi esetben a kölcsönbe adó felelôssége azon kárra korláto- zódik, amely a szerzôdés szerint elôrelátható volt. A korlátozott felelôsség nem vonatkozik az életben, testben vagy egészségben okozott sérülésekre, valamint a termékszava- tosságból eredô igényekre sem. A kölcsönbe adó nem vállal felelôsséget azon károkért, melyek a kölcsönzött eszköz szakszerûtlen használatából vagy egy harmadik személynek történô jogosulatlan átadásából származnak.

Az oldal tetejére   
Hirdetésekkel és rendelésekkel kapcsolatos tudnivalók, problémák kezelése.

Általános információ és reklamáció kezelés: info@joarak.com.
Hirdetéseim adminisztrációs felület!
A hirdetéseit amit feltöltött az oldalra azokat kiemelheti.
A kiemelés menete:
Belép a fiókba, utána a hirdetéseim linkre kattintva látja a feltöltött hirdetéseit.
A hirdetés képe, az azonosító száma megjelenik a könnyebb azonosítás miatt.
Rákattint a hirdetés kiemelés gombra, akkor a gomb helyén megjelenik a folyamatban szöveg.
Ezután Ön eldöntheti hogy az ingyenes 1 db kiemelést választja,

Az oldal tetejére   
Adatkezelés

Üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de esetleges pontatlan adatközlésből eredő károkért felelőséget nem vállal.
A weboldalon megjelenő hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel. joarak.com semminemű felelősséget nem vállal az internetes oldal nem engedélyezett, vagy kontrollálhatatlan használatból eredő esetleges közvetlen, vagy közvetett károkért.
A joarak.com tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.
A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlapon nem kap választ, kérjük, küldje el info@joarak.com.
Tájékozódáshoz való jog:
Ön jogosult a szolgáltatás megkezdése előtt az adatkezeléssel összefüggésben, a tényekről információt kapjon.
A szolgáltatáshoz hozzáférés joga:
Ön jogosult a joarak.com szolgáltatásait igénybe venni.
Továbbá kérheti, hogy adjon további tájékoztatást a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban, hogy mikor és mire használja a megkapott adatokat, és milyen adatokat tárol , kezel.
A felhasználó kérhei a joarak.com-tól, hogy javítsa ki, vagy törölje a tárolt adatokat a felhasználóról.
A joarak.com megtagadhatja a törlési kérelmet abban az esetben, ha jogi(peres) okok miatt szükséges az adatok megtartása!
Továbbá harmadik természetes vagy jogi személy bíróságon
a jogainak védelmében felhasználásra kerül!
A joarak.com igyekszik megfelelő biztonsággal védeni a felhasználók adatait az ebből bekövetkező incidensek elkerülése végett!
Amennyiben mégis bekövetkezne, azt késedelem nélkül megpróbálja orvosolni,
és lejelenteni az érintetteknek, és az adatvédelmi hatóságnak.(az adatnédelmi előírásoknak megfelelően)
Automatizált döntéshozatal:
A felhasználó kérheti a joarak.com-tól hogy az automatizált döntéshozatal alól mentesítse abban az esetben, ha a felhasználóra nézve joghatással járna, vagy hátrányosan érintené.
Ez a jog nem érvényesíthető abban az esetben, ha a felhasználóval kötendő szerződés, vagy megkötött szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen, vagy uniós, tagállami jog lehetővé teszi.
Illetve ha a felhasználó azt kéri.
A bírósági jogorvoslat:
A felhasználó jogosult a felügyeleti szerv elleni jogorvoslatra, ha az érintett hatóság nem foglalkozik a panaszával.
Az eljárást a hatóság székhelye szerinti tagállam bírósága előtt kell megindítani.
Minden érintett jogorvoslatra jogosult /közigazgatási vagy nem bírósági útra tartozó/
ha megítélése szerint a rendeletnek nem megfelelő kezelése következtében megsértették e rendelkezés által nyújtott jogait.
Panasztételhez való jog:
Panasszal felügyeleti hatóságnál, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál élhet:
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím: 1534 Budapest, Pf.: 834
Telefon: +36 (1) 391-1400
Telefax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Tiltakozáshoz való jog:
A felhasználó bármikor tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen, abban az esetben ha úgy itéli meg,
hogy üzleti érdekei és az alapvető jogai sérülnek.
Adatok szállíthatóságához való jog:
A felhasználó jogosult a joarak.com-tól a tárolt adatainak elektronikus,
vagy más olvasható formában kikérni, és azt másik adatkezelőnek átadni, abban az esetben ha az adatkezelés a felhasználó engedélyével történik!
Zárolási jog:
A felhasználó kérheti az adatai felhasználásának zárolását, korlátozását abban az esetben, ha az adatok pontoságát vitatja, az adatkezelés jogellenes, vagy tiltakozás jogával él!
Adatkezelés célja:

jogszabályok:
2013. évi V. törvény (Ptk.), 2011. évi CXII. törvény – (Info tv.) 2001. évi CVIII. törvény – (Eker tv.) 2003. évi C. törvény – (Ehtv), 2008. évi XLVIII. törvény (Grtv.); 2000. évi C. törvény (Számv tv.); 1997. évi CLV. törvény (Fogyv tv.). A joarak.com oldal használatához nem szükséges a személyes adataik megadása.
Ugyanakkor az adatok megadása bizonyos esetekben regisztrációhoz kötött!
Pl.: a felhasználói élmény növelése, hirdetések feladása, és az adminisztrációs felület használata!
Kezelt adatok köre

A weboldalon a felhasználóktól csak olyan adatokat kérünk, amiket egyébként is meg kell adni a hirdetésekben a kapcsolatfelvétel céljából!
Kivétel a kölcsönző ahol egyéb adatok megadása szükséges a foglaláshoz, de a választékról regisztráció nélkül is tájékozódhat.
Az adatokat nem adjuk át harmadik félnek, és addig tároljuk amíg a felhasználó azt nem kéri hogy töröljük.
Vezetéknév, Keresztnév, valós email cím, titkosított jelszó, /amit mi sem tudunk/, mobilszám
lakcím a kölcsönzői lefoglaláshoz.
Továbbá opcionálisan:
Cégnév, lakcím, szállítási cím,ország ahol él, vezetékes szám, születési idő.
Cookie vagy más néven süti.
Az oldalon sütit csak a látogatás ideje alatt tárolunk!
A felhasználók adatai adatbázisban tároljuk, amihez kívülről nem lehet hozzájutni.
A felhasználó adatait csak a felhasználó láthatja, és csak addig amíg be van jelentkezve!
Az adatokat hírlevél küldéséhez, és a felhasználói élmény növeléséhez, statisztikai célokra használjuk!
A felhasználókat nem keressük semmilyen fizetési felszólítással.
A felhasználó hibás adatokat ad meg regisztrációkor akkor az üzemeltetőnek jogában áll az oldalról kitiltani, és a regisztrációt törölni.

Adatkezelés jogalapja
A jogszabályban meghatározott módon történik.

Adatkezelés időtartama a felhasználó döntése alapján, a regisztráció törléséig.
Az üzemeltető adatokat nem továbbít.
Az oldalon az adatokat az oldal üzemeltetője ismerheti, és kezelheti!
Független adatkezelések:
A online portál html kódja az üzemeltetőtől független, más weboldalra mutató linket tartalmaz.
Kattintás esetén, a harmadik személy szervere a látogatóval kerül kapcsolatba.
Ebben az esetben a külső weboldal üzemeltetője végzi az adatok kezelését a saját tájékoztatójának megfelelően. Ezek a linkek változnak.
Az Eker tv. 13.§ (1)-(3) jogszabályi rendelkezések az irányadóak.
Biztonságról:
Az adatokat titkosított jelszóval, biztonságos szerverrel védjük, illetéktelen felhasználóktól, amiket folyamatosan szűrünk, és törvénytelenség esetén feljelentünk!
A cookie-k (http sütik) adatfájlok, amiket az oldal üzemeltetője a weboldal használata során tárol a felhasználó számítógépén és internetes böngészője ment el.
Egy későbbi látogatás esetén ezek a cookie már nem kerülnek felhasználásra, és érvénytelenek lesznek az oldal elhagyásakor.
Kivéve a felhasználó nem lép ki a weboldalról és úgy távozik!
Az oldal használata regisztrált felhasználóként csak a cookie-k engedélyezésével lehet!

A cookie-k a felhasználók adatait tárolják a bejelentkezés után mindaddig amíg ki nem jelentkeznek.
Ezek a fájlok(http sütik) a regisztrációkor megadott adatokat tartalmazzák!
Az oldalon külső szolgáltatóként a Google Analyticset használunk.
/A Google Analytics web: https://support.google.com/analytics/answer/2799357?hl=hucms/adatvedelem.t.12#where/
Regisztrációval hozzájárul a felhasználó, hogy a forgalommal kapcsolatos adatokat /nem személyes/ továbbítsuk a google-nak, illetve az oldal üzemeltetőjének!
Ezek az adatok nem tartalmazhatnak a regisztrációkor megadott személyes adatokat!
Ha a fh. panasszal él, akkor a szabályoknak megfelelő ideig tároljuk a panaszával kapcsolatos információkat!

Az oldal tetejére   
Szállítás díjai és átvételi módok

Jelenleg az oldal nem tartalmaz olyan szolgáltatást, vagy terméket aminek szállítási díja lenne, kivéve a hirdető és a vevő között előre megegyezett szállítási módokat, és annak árait a hirdető határozza meg.
A vevő kérhet szállítást az eladótól, ha az eladó arra hajlandó!
Ezekért a megállapodásokért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak!

Az oldal tetejére   
Megrendelés menete

Regisztráció
A weboldal tetején található joarak.com vevőinek BEJELNTKEZÉS kezelőpanele. Ezen belül található a "regisztráció" link, mely a regisztrációs oldalra mutat. Töltse ki az ott található űrlapot értelemszerűen, majd kattintson az űrlap alján lévő Regisztráció gombra. Ekkor regisztrációjának sikerességét jelzi a joarak.com, illetve adathiányosság esetén az űrlap marad a képernyőn, és figyelmezteti önt, hogy mely rubrikák nem kerültek kitöltésre, vagy lettek helytelenül kitöltve. Sikeres regisztráció esetén be is léphet a weboldalra, ekkor a Bejelentkezés panelen kiírásra kerül, hogy milyen néven jelentkezett be.

Az oldal tetejére   
Garanciával kapcsolatos információk

Az oldal tetejére   


Apróhirdetés, hirdetés feladás, hirdetés feladás ingyen,
ingyen hirdetés feladás, ingyenes hirdetés feladás,
hirdetés feladás ingyen regisztráció nélkül, használtautó hirdetés feladás,
ingatlan hirdetés ingyen, ingyenes hirdetési oldalak regisztráció nélkül,
országos hirdető oldalak, internetes apróhirdetés, autó hirdetés feladás,
ingyenes autó hirdetés feladás, ingyenes álláshirdetés feladás,
álláshirdetés feladás ingyen regisztráció nélkül,
ingyen hirdetések regisztráció nélkül, ingyenes hirdető oldalak,
ingyenes álláshirdetés feladás, ingyenes hirdetés feladás ingatlan,
ingyenes online hirdetés, ingyenes ingatlan hirdetés feladás regisztráció nélkül,
hirdetés, ingyenes hirdetés, lakáshirdetés, ingyenes ingatlan hirdetés feladás,
apróhirdetés ingyen, apróhirdetés feladás,jó árak
©joarak.com 2024 - Minden jog fenntartva / Copyright
Ászf., információ, és Adatkezelési Tájékoztató.
Az oldal sütiket(cookie) használ!
Adatkat a látogatókról, csak bejelentkezés után tárolunk!
Kivéve a partnerek hirdetési felületei.
Oldaltérkép